De Kinderkapper Amsterdam – FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen De Kinderkapper Amsterdam en een reguliere kapper?

De Kinderkapper Amsterdam richt zich volledig op het knippen van kinderen en is daar dan ook in gespecialiseerd. We stellen de kinderen op hun gemak en proberen ze een zo leuk mogelijke ervaring te bieden. Wij zijn extra geduldig ook wanneer het nog een beetje spannend is.
We hebben speciale kappersstoelen laten maken die uitnodigend zijn om op te zitten en geschikt zijn voor verschillende leeftijdscategorieën. Zo wordt het extra leuk om geknipt te worden.

Vanaf welke leeftijd kan je terecht bij De Kinderkapper Amsterdam?

Bij de Kinderkapper Amterdam knippen we kinderen van alle leeftijden. Als je nog te klein bent om in een van de speciale kappersstoelen te zitten, kan je ook op schoot of op de Tripp-Trapp worden geknipt.

Kan je ook als je wat groter bent geknipt worden bij De Kinderkapper Amsterdam?

Ook als je wat groter bent kan je bij ons terecht. Je past altijd op de motor en anders staat er ook een gewone kappersstoel. We hebben veel (strip)boeken die je kunt lezen terwijl je wordt geknipt.

Hoe lang duurt een knipbeurt?

Wij nemen 30 minuten de tijd per knipbeurt. Je mag kiezen waar je wilt zitten en na het knippen stylen we je haar of maken we een mooie vlecht als je dat wilt.

Waarom wordt het haar van de kinderen niet gewassen bij De Kinderkapper Amsterdam?

Wij wassen de haren niet omdat kinderen vaak niet zo lang kunnen stil zitten en geduldig kunnen blijven. Het is zonde als dat de knipbeurt zou bemoeilijken.

Moeten de kinderen met gewassen haar aankomen bij De Kinderkapper Amsterdam?

Wij kunnen het beste knippen in schoon haar en het is belangrijk dat er geen gel of een ander stylingproduct in het haar zit.

Wat is er allemaal te doen bij De Kinderkapper Amsterdam?

Bij De Kinderkapper Amsterdam zit je tijdens de knipbeurt op een van onze bijzondere stoelen. Je kan kiezen tussen Max het paard, het rode of blauwe Volkswagenbusje, de motor of de gewone kappersstoel. Daarnaast hebben wij boeken, strips, speelgoed en een iPad die we erbij kunnen pakken.

De Kinderkapper Amsterdam is een shop-in-shop bij Blitskikker. Een kinderwinkel waar ook ruimte is om te spelen en je wat lekkers kan eten en drinken.

Wij zetten ons in voor Stichting haarwensen.

Als je je haar wilt doneren krijg je 35% korting op je knipbeurt. Check wel eerst de website voor de voorwaarden. www.haarwensen.nl