De Kinderkapper Amsterdam – FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een knipbeurt en wat zijn de kosten?

Wij reserveren voor een knipbeurt 30 minuten. Ook is dit inclusief tijd om even te wennen als dat nodig is. Bij uitzonderingen kunnen wij de prijs van de knipbeurt aanpassen.

We vragen je om met schoon haar bij ons te komen omdat wij het haar niet wassen.

Knippen incl. styling/vlechtwerk 0-12 jaar: €29,50

Knippen incl. styling/vlechtwerk 13-18 jaar: €37,00

Pony bijknippen exclusief vlechtwerk: €10,00

Ontklitten 30 min: €29,50

Vlechtwerk/feestkapsel: vanaf €17,50

Je kan je afspraak tot 4 uur van te voren kosteloos annuleren. Anders zal er €15 euro in rekening worden gebracht voor de gereserveerde tijd.

– Het café van Blitskikker is definitief gesloten. Wel kan je wat bestellen en nuttigen tijdens de knipbeurt of to-go meenemen.

 

Wat is het verschil tussen De Kinderkapper Amsterdam en een reguliere kapper?

De Kinderkapper Amsterdam richt zich volledig op het knippen van kinderen en is daar dan ook in gespecialiseerd. We stellen de kinderen op hun gemak en proberen ze een zo leuk mogelijke ervaring te bieden. Wij zijn extra geduldig ook wanneer het nog een beetje spannend is.
We hebben bijzondere kappersstoelen laten maken die uitnodigend zijn om op te zitten en geschikt zijn voor verschillende leeftijdscategorieën. Je kan kiezen tussen Max het paard, het rode of blauwe Volkswagenbusje, de motor of de gewone kappersstoel. Daarnaast hebben wij boeken en strips die we kunnen lezen of speelgoed waar we mee kunnen spelen tijdens de knipbeurt. Bij ons word je spelenderwijs geknipt.

 

Vanaf en tot welke leeftijd kan je terecht bij De Kinderkapper Amsterdam?

Bij de Kinderkapper Amsterdam knippen we kinderen van alle leeftijden. Als je nog te klein bent om in een van de speciale kappersstoelen te zitten, kan je ook op schoot of op de Tripp-Trapp worden geknipt. Als je liever op een gewone kappersstoel zit, staat ook deze voor je klaar.

 

Waarom wordt het haar van de kinderen niet gewassen bij De Kinderkapper Amsterdam?

Wij wassen de haren van de kinderen niet zodat we alle tijd voor de knipbeurt kunnen gebruiken. Het is daarom fijn als het haar thuis al is gewassen. Wij kunnen het beste knippen in schoon haar dus het is ook belangrijk dat er geen gel of een ander stylingproduct in het haar zit.

 

De Kinderkapper Amsterdam heeft 1 vestiging en is een shop-in-shop bij Blitskikker in de Javastraat in Amsterdam.

De Kinderkapper Amsterdam is een shop-in-shop bij Blitskikker. Een kinderwinkel met speelgoed, kleding en cadeautjes waar je ook wat drinken kan bestellen gedurende je bezoek aan de kapper of om mee te nemen.

Wij zetten ons in voor Stichting haarwensen.

Als je je haar wilt doneren krijg je 20% korting op je knipbeurt. Check wel eerst de website voor de voorwaarden. www.haarwensen.nl